Wednesday, April 12, 2006

Στρουθοκάμηλος



Κιμωλία σε 50x70. Αντιγραφή απο φωτογραφία. Ένα στάδιο πριν το τελικό.

5 Comments:

Blogger NetKerveros said...

Κιμωλία;;; Τώρα εντυπωσιάστηκα. Πως μπορείς να το προστατέψεις από τη φθορά; (ελπίζω να μη ρωτάω καμιά βλακεία)

1:54 PM, April 13, 2006  
Blogger Melina's Art said...

Κιμωλία ναι! :) Δλδ, ξηρά παστέλ. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ μέσον.. Λιγο messy, αλλά υπέροχο. Τα περισσότερα που έχω κάνει, τα έχω ήδη καδρώσει, με τζάμι μπροστά. Κάποιο άλλο το έχω με απλή πλαστική διαφάνεια μπροστά για προστασία, μέχρι να αξιοθώ να το καδρώσω. Φιξατίφ το αποκλείουμε γιατί χαλάει παρά διατηρεί.
Εσύ ζωραφίζεις καθόλου; (έχω καταλάβει οτι είμαστε μάλλον στον ίδιο χώρω - επαγγελματικά)

5:25 AM, April 14, 2006  
Blogger NetKerveros said...

Και ναι και όχι. Το άφησα και με άφησε. Για τη ζωγραφική χρειάζομαι χρόνο, αυτοσυγκέντρωση και ηρεμία και εγώ τα τελευταία χρόνια δεν έχω τίποτα από αυτά. Ειδικά την ηρεμία. Την τελευταία φορά ότι προσπάθησα να ζωγραφίσω βγήκε σαν έκρηξη :-)

Επαγγελματικά είμαι σε πολλούς τομείς. Ένας από αυτούς είναι και η γραφιστική (με computer) που μου καταναλώνει και όλη την δημιουργική μου ενέργεια.

1:58 AM, April 21, 2006  
Blogger Melina's Art said...

Και΄γω έτσι λέω συνέχεια για τη ζωγραφική. Οτι χρειάζομαι χρόνο και ηρεμία. Τελικά όμως χρειάζομαι περισσότερη πειθαρχία και θέληση. Να πω οτι θα κάτσω και θα ζωγραφίσω χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και δικαιολογίες. Η ζωγραφική στο κάτω κάτω είναι διέξοδος, εκτόνωση, θεραπεία και απόλαυση! Αποφάσισα να κάνω μαθήματα ζωγραφικής ακριβώς για να μην έχω τη δικαιολογία του χρόνου και της ηρεμίας. Η οποία δικαιολογία κράτησε πολλά.. ΠΟΛΛΑ χρόνια.

Graphic designer και web developer και'γω ;) Άλλου είδους δημιουργικότητα και εκτόνωση όμως απο αυτή της ζωγραφικής! Για μένα τουλάχιστον.
:)

1:08 PM, April 23, 2006  
Blogger Epicuros said...

What's next?

9:53 AM, April 29, 2006  

Post a Comment

<< Home